Λίγα λόγια για εμάς!

Η εταιρία ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1989.

Αντιπροσωπεύει και διακινεί σε όλη την Ελλάδα μεγάλη γκάμα προϊόντων με κύρια δραστηριότητα τα ταπέτα, τα αντιολιστθητικά προϊόντα και τις μεβράνες καθώς και διάφορα άλλα επώνυμα προϊόντα που καλύπουν τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.

Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε ταπέτα με λογότυπα.

Η εγγυημένη ποιότητα των ταπέτων, η πολυετής εμπειρία μας στο αντικείμενο, το εξειδικευμένο μας προσωπικό από το δημιουργικό έως την παραγωγή και η υλικοτεχνική μας υποδομή έχουν θέσει την εταιρεία μας στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.

Με εξειδικευμένα προϊόντα δίνουμε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν την καθαριότητα, την ασφάλεια και την διαφήμιση.
Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και την γκάμα των προϊόντων μας με στόχο να παραμένουμε σε συνεχή επαφή με
την αγορά και τους πετάλες μας.

Πιστεύουμε πως όσο περισσότερο μαθαίνουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, τόσο καλύτερες λύσεις μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Γιατί το πατάκι εισόδου σε μία επιχείρηση κάνει την διαφορά;

Η πρώτη εικόνα μία επιχείρησης πάντα, είναι το πατάκι ή μοκέτα υποδοχής. Το καλωσόρισμα σε μία επιχείρηση ενισχύει το αίσθημα της οικειότητας και της αξιακής διαφοράς στην ποιότητας των υπηρεσιών ή των προϊόντων που προσφέρει η εκάστοτε επιχείρηση. Ένα πατάκι υποδοχής εκτός από την πρακτική αξία που προσφέρει χαρίζει στην επιχείρηση και την αίγλη που πρέπει να έχει στον μυαλό του καταναλωτή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας!