ΤΑΠΕΤΑ ΒΙΝΙΛΙΟΥ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ


Κάντε την εταιρεία σας να διαφέρει με τον οικονομικότερο τρόπο!

Ταπέτα βινυλίου

Η ειδική πλέξη των ταπέτων βινυλίου αφαιρεί τη σκόνη, τη λάσπη, το χώμα, το νερό από τα παπούτσια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο εκεί όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, τράπεζες, εμπορικά κέντρα, super markets,γραφεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εργοστάσια, κέντρα διασκεδάσεως, γυμναστήρια, πλοία και όλα τα δημόσια κτήρια.Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι τα ακόλουθα:

Λιγότερο κόστος: Μειώνουν το κόστος της καθημερινής καθαριότητας και έτσι κερδίζετε χρήματα, καθώς επίσης βοηθά στην διατήρηση των μοκετών, χαλιών, και πατωμάτων σας.

Διάρκεια ζωής: Η ειδική κατασκευή του μεγαλώνει την διάρκειας ζωής του για πάρα πολύ χρόνο ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά από πολλά άτομα.

Οικονομικό: Το κόστος του σε σχέση με την διάρκεια ζωής του και την καθαριότητα που διατηρεί στα πάτωμα, στις μοκέτες και τα χαλιά είναι ελάχιστο.

Εύκολο να συντηρηθεί: Καθαρίζεται εύκολα με ηλεκτρική σκούπα ή τινάζοντας ή πλένοντας το. Η σκόνη που έχει συσσωρευτεί φεύγει αμέσως. 

Εμφάνιση: Η ποικιλία χρωμάτων που διατίθεται μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα deco.

Ασφάλεια αντιολίσθησης: Η αντιολισθητική του επιφάνεια βοηθά όλα τα πατώματα να μένουν στεγνά και όχι ολισθηρά.

Προστασία: Το πέλος του χαλιού από βινύλιο είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση σκόνης από τα παπούτσια, βοηθά τα γύρο χαλιά και τις άλλες επιφάνειες πατωμάτων να μην καταστρέφονται.

Ευχάριστο πάτημα: Εύκολα και ευχάριστα περπατάς πάνω στο ταπέτο NOMAD. Ακόμα και με ψηλά τακούνια. Δεν δημιουργεί πρόβλημα σε καρέκλες κινητές με ρόδες ή καρότσια κτλ.

Τοποθετείτε εύκολα: Τοποθετείτε εύκολα ολόκληρο το κομμάτι ή μπορούμε να το κόψουμε με ένα απλό μαχαίρι.

Παγιδεύει την σκόνη

Μαζεύει τα νερά

Καθαρίζεται εύκολα

Ευχάριστο πάτημα

Χρωματολόγιο 12mm


Χρωματολόγιο 15mm

Μπορούμε ακόμη να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση