ΤΑΠΕΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ


Χαρακτηριστικά και οφέλη:

Ταπέτο απολύμανσης 16mm χωρίς υπόστρωμα τοποθετημένο μέσα σε σκαφάκι διαστάσεων 60x90cm.

Το ταπέτο εμποτίζεται με ειδικό απολυμαντικό υγρό για απολύμανση των υποδημάτων κατά την είσοδο σε χώρους παρασκευής τροφίμων ή οπουδήποτε η αντιβακτηριακή προστασία είναι απαραίτητη.


Ταπέτο ελέγχου ρύπανσης.

Χαρακτηριστικά και οφέλη:

Eίναι ένα σύστημα ελέγχου ρύπανσης.

Η κολώδης μεμβράνη της επιφάνειας αφαιρεί την σκόνη και την βρωμιά από τους πάτους των παπουτσιών και από τις ρόδες των τρόλεϊ.

Συνιστάτε για χώρους όπου η υγιεινή είναι επιβεβλημένη όπως νοσοκομεία, εργαστήρια, παρασκευαστήρια τροφίμων κτλ.

Το σύστημα διαθέτει 30 φύλλα 1,15 x 0,45 και όταν η επιφάνεια του πρώτου φύλο λερωθεί, το αφαιρούμε και εμφανίζεται το επόμενο φύλο έτοιμο για χρήση.

WATERMAT


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Ρίξτε νερό στο χαλάκι να μουλιάσει, το νερό το συγκρατεί το περιμετρικό του τελείωμα και δεν βγαίνει προς τα έξω. Ψεκάστε το με ένα απολυμαντικό π.χ Detoil κτλπ, και όταν περάσει η δύσκολη αυτή περίοδοσ, αφήστε το να στεγνώσει και χρησιμοποιήστε το σαν ταπέτο εισόδου με εξαιρετικό design και αντοχή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

  • Οι ανυψωμένοι πύροι απομακρύνουν τη βρωμιά και την υγρασία απο τα παππούτσια και την παγιδεύουν κάτων απο το επίπεδο των παππουτσιών.
  • Το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί το νέρο και τη βρωμιά πάνω στο στρώμα κρατώντας το μακριά απο τα χαλιά και τα πατώματα.
222